Ser bra ut i år också!

2009-09-04


Tyvärr så har nyhetsuppdateringen halkat efter i år, då mitt husbygge tar all fritid.
MEN... vi har än så länge avverkat 3 race. Lite kort om det hela.
Anderstorp, racet där vi haft mest problem någonsin. Efter lite mer än halva racet började vi tveka om framdäcket skulle hålla hela racet, så vi bytade det när vi ändå bytade ett bakdäck. Eftersom vi har original grejer på hojen, så tar det tyvärr en rejäl stund. Dock visade det sig sen att det nog inte hade behövts tyvärr.. men men. Ett litet tag senare bara, så var tyvärr bromsarna slut, då Olof och Jompa hade köpt Endurace belägg, som skulle hålla längre var det sagt. Men det blev vi ganska snabbt överens att så var inte fallet. Vi blev iallafall tvungna att byta bromsbelägg, och det tog en herräns tid. Fastän vi hade dessa problemen och något annat mindre, så lyckades vi ändå sluta 3 på första racet för säsongen.
Race två var på Knutstorp. Här blev det blött, och de flesta teamen kastade sig runt om banan i olika grushögar. Vissa team lyckades med bedriften att krascha 5 gånger. Det var dock bara 3 team som inte kraschade, och vi var ett av dem. Detta racet ledde vi till stor del, och vi vann det även.
Race 3 gick på Falkenberg. Här var det några snabba förare som hade anmält sig, och vi såg att det fanns risk för hårt motstånd. Detta racet var hyffsat jämt i toppen den första halvan, då vi låg i ledning till viss del. Dock mot slutet av racet ökade vår ledning något, och till slut vann vi med ca 3-4 varv.
Bild nedan från senaste racet.


Efter att ha blivit 3a i första, och sen vunnit de två efterföljande racen, så har vi en ganska bra ledning i totalen. Imorgon kör vi 4:e racet, som går på Falkenberg. Förhoppningsvis kan vi göra en repris från senast när vi var där :)

Totalställning: http://www.bennysracing.com/resultat/NEC2009.mht