Dåligt med ny info.... :)

2010-03-23


Vad ska man säga... jag har inte direkt varit nån klippa på att uppdatera min hemsida kan man nog lungt säga... Som vanligt skyller jag på att man bygger hus och har fullt upp. Efter förra uppdateringen hade vi finalen kvar på Anderstorp. Vi ledde med 7 poäng över Bröderna Hörberg. Detta innebar att blev vi 2:a så vinner vi totalen igen.
Vi tränade extra hjulbyte på fredagkvällen för att inte riskera att vi skulle strula till det fler gånger med hjulbyte mm.
Vi kvalade 2a på morgonen, och allt kändes bra.
Racet flöt på bra, och vi ledde en hel del av racet faktiskt. De enda teamen som var i ledning nån gång under racet, var vi eller Bröderna Hörberg.
MEN... när det återstod ca 1,5h av racet, då ändrade sig allt. Jag körde, och vi ledde racet och jag hade bara en liten stund kvar på mitt pass... då bestämde sig kedjan för att gå rakt av.. Detta hände när jag gav gas ut på långrakan.. först trodde jag att jag fått i friläge ett par gånger, men efter att tittat neråt mot kedjan, så såg jag att en vital del fattades.. hela kedjan borta. Tyvärr stod jag vid det läget väldigt långt bort på rakan. Det tog lång tid innan det var någon bergningsbil som kom och hämtade oss, och vi tappade en herrans massa varv. Olof var snabbt på med en kedja igen, och Jompa stack ut och körde sista passet. Vi körde upp oss ett par placeringar igen, men slutade 5 det racet, på samma varv som de 2 närmst framför oss, så det var nära.. men men. Så tyvärr blev vi "bara" två i mästerskapet 2009. Men visst, vi ska inte klaga.. det behövdes ju trots allt ett team med två stycken gamla VM hojar för att lyckas att slå oss :).
Nu har tyvärr även Jompa kommit på idén att bygga hus, och lär inte heller ha så mycket tid med racing, så vi kommer tyvärr inte att vara med längre. Får se om något annat kul dyker upp, för helt klart så är man sugen på att köra... bara man kan få ihop lite tid o pengar vill säga :)

Ha de gott allihop!
Mvh
Benny
benny(a)bennysracing.com